Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Játékok

League of Legends : Pyke A Vérkikötői Gyilkos

PYKE A VÉRKIKÖTŐI GYILKOS

A League of Legends-be egy új támogató karakter érkezett. A szerep, amibe a Riot szánta viszont megkérdőjelezhető képességei, játékstílusa miatt. Sőt, olyannyira erős a champ hogy már dzsungelbe, felső ösvényen és középső ösvényen is találkozhatunk vele. Rengeteg játékos le is csapott egyből a hősre amint megérkezett. Eleinte 7800 kékesszenciába került, most lecsökkent az ára 6300-ra. (975 Riot pont).

Képességei:

     PASSZÍV: A SÖTÉT MÉLYSÉG ADOMÁNYA

Amikor Pyke-ot nem látják az ellenfelei, visszanyeri a hősöktől nemrég elszenvedett sebzés egy részét. Pyke ezenkívül a bónusz életerőt bónusz sebzéssé alakítja.

            

Q: CSONTNYÁRS

Megnyomva: Pyke előredöf, jelentősen lelassítva az előtte álló ellenfeleket. Ha eltalál egy hőst, a Csontnyárs töltési ideje 50%-kal csökken.Nyomva tartva: Pyke felkészül a szigony elhajítására. A szigony felnyársalja az első eltalált ellenfelet, akit Pyke egy adott távolságnyival közelebb húz magához.

            

      W: ALÁMERÜLÉS

Pyke kísérteties vízbe merül, amivel álcázza magát. Jelentős, néhány másodperc alatt fokozatosan megszűnő bónuszt kap a mozgási sebességére.Az álcázás elrejti Pyke-ot minden olyan ellenfél elől, aki nincs a közvetlen közelében. A támadás vagy a varázslatok használata azonnal megtöri az álcázást.

            

E: TENGERI FANTOM

Pyke a kijelölt helyre siet, hátrahagyva egy vízbe fúlt fantomot. A fantom rövid késleltetés után visszatér Pyke-hoz, megsebezve és elkábítva azokat az ellenfeleket, akiken közben áthalad.

          

R: GYILKOS MÉLYSÉG

Pyke lecsap egy X alakú területre, sorra odaugrik minden hőshöz, és kivégzi azokat, akiknek az életereje egy bizonyos érték alatt van. Akiket nem végzett ki az X területén álló hősök közül, azok ezzel az értékkel egyező sebzést szenvednek el.Ha egy hős meghal az X alakú területen, az ebből asszisztot szerző szövetséges megkapja a gyilkosságért járó aranyat, Pyke pedig rövid ideig újra elsütheti a Gyilkos mélységet.

Mint látható ezek mellett nincs sok szüksége lövészre, bárhova elmehet egyedül is alsó ösvény kivételével. A Draft játékmódban szinte mindenki őt tiltja ki, hiszen nagyon nehéz kijátszani egy jó játékstílust használó Pyke-ot.

Oszd meg másokkal is:
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}