Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Ilyen lesz jövőre a Windows 10 óra alkalmazása

A Microsoft jelenleg azon dolgozik, hogy a Windows 10-ben érvényesítse a Fluent Design által mutatott elemeket. Ezek közt jelenleg a felületi elemek áthelyezésére és lekerekítésére került sor.

Az megújult óra alkalmazás várhatóan 2021 második felében válik elérhetővé, valószínű a Windows 10 21H2 frissítést követően.

A képen jól láthatjuk, hogy igazából egy teljesen új felületet kapunk. Most már nem mobilos nézetben kapjuk meg az ablakot, hanem teljes értékűként (hurrá, így 2021-ben). Emellett végre a vezérlőelemek is jóval láthatóbbak, azaz szem előtt vannak és örömünkre egér és billentyűbarát, illetve „érintőbarát” lesz az egész.

Az alkalmazás számos WinUI3.0 felületi elemet fog tartalmazni, így remélhetőleg a többi ilyen, még nem frissített alkalmazásra is ráhúzzák.

Ez még természetesen nem a kész állapotú alkalmazás. Várhatóan az ablakkeret is kap lekerekítést és mélyebb árnyékolást a bal oldali menü.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}