Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Így futnak asztali alkalmazások mobilos Windows 10-en

A Microsoft a hír kiszivárgását követően hivatalosan is bemutatta az ARM processzorral szerelt mobilok x32 és x64 app futtatási támogatását. A bemutatóban egy Qualcomm Snapdragon ARM processzorral szerelt telefonon futott az Adobe PhotoShop-ja, a Microsoft Office-ja, és még sok, népszerű játék is - természetesen anélkül hogy ezeket az alkalmazásokat Univerzális Windows Alkalmazássá átírták volna. 

Ezzel úgy tűnik, hogy a Windows 10 mobilok végre újra egy olyan funkciót mutathatnak majd be, amit a konkurens operációs rendszerek, illetve telefonok nem, illetve csak sokkal korlátozottabban tudnak - és amilyen funkciókkal anno a Window Phone sok országban jelentős népszerűséget tudott elérni.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}