1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Hírek
  4. Így futnak asztali alkalmazások mobilos Windows 10-en

Így futnak asztali alkalmazások mobilos Windows 10-en

Hírek

A Microsoft a hír kiszivárgását követően hivatalosan is bemutatta az ARM processzorral szerelt mobilok x32 és x64 app futtatási támogatását. A bemutatóban egy Qualcomm Snapdragon ARM processzorral szerelt telefonon futott az Adobe PhotoShop-ja, a Microsoft Office-ja, és még sok, népszerű játék is - természetesen anélkül hogy ezeket az alkalmazásokat Univerzális Windows Alkalmazássá átírták volna. 

Ezzel úgy tűnik, hogy a Windows 10 mobilok végre újra egy olyan funkciót mutathatnak majd be, amit a konkurens operációs rendszerek, illetve telefonok nem, illetve csak sokkal korlátozottabban tudnak - és amilyen funkciókkal anno a Window Phone sok országban jelentős népszerűséget tudott elérni.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 +541 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
1 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
Az lenne jó tényleg, ha kiadnának végre egy olyan win10mobile frissítést jövőre amibe ez be lesz építve már és akkor display dock-al mondjuk tudnám használni a teljes desktop felületet - alkalmazásokat Lumia 950-el. Szerintem nagyon nyerő lenne.
2016.12.10 10:58