Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Szoftver

[Hogyan] Kapcsoljuk be a sötét módot Google Chrome-ban!

A Google-nek lépnie kellett a Google Chrome szemkímélő témájával kapcsolatban történő fejlesztésével, pontosabban jelen esetben a sötét móddal. Bár nagy dobra nem verték a jelenlegi 74-es verziótól elérhető fejlesztést.
 
 
Sok Chome felhasználó jelenleg is valamilyen bővítményt használ ennek elérésére, de lassan elértünk oda, hogy automatikusan sötét témát fog kapni, ha a Windows 10-en bekapcsoljuk a sötét módot. Nem is szaporítom a szót. Ha telepítettük a Google Chrome 74.x verziót (innen tölthetitek le villámgyorsan), akkor két lehetőségünk van.
 
Windows 10 sötét módot használva
 
Ha a Windows 10 operációs rendszerben be van kapcsolva a sötét mód, akkor semmit nem kell tennünk, mivel a Chrome telepítése után automatikusan „szemkímélő” témát kapjuk.
 

Itt tudjuk elérni: Gépház -> Személyre szabás -> Színek -> Alapértelmezett alkalmazás-üzemmód kiválasztása.
 
Windows 10 világos módot használva
 
Ha csak a böngészőben szeretnénk alkalmazni, akkor keressük meg a Google Chrome parancsikonját. Valószínűleg az asztalon is van egy. Jobb klikk a parancsikonra – tulajdonságokat hozzuk be. A cél résznél szövegdobozban navigáljunk a végére. Egy szóköz beütése után a következőt másoljuk be: --force-dark-mode .
 
 
Az alkalmazásra kattintva mentettük a beállításunkat. Az ablak bezárása után, futtassuk a Chrome-ot és lássunk csodát, sötét téma tárul elénk.
 
Nektek hogy tetszik a Chrome ezen témája?
bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}