Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Játékok

Hivatalos: Új Star Wars játékot mutat be az EA

Ezen a hétvégén esedékes a Star Wars Jedi: Fallen Order leleplezése, az EA pedig egy rejtélyes tweettel borzolja a kedélyeinket.

Szegény Respawn fejlesztői…. Nem elég, hogy egyengetniük kell a frissen berobbant Apex Legends útját, ebben az évben még érkezni fog egy másik igen komolynak tűnő címűk is a Star Wars Jedi: Fallen Order képében.

A játékról jelenleg még csak annyit lehet tudni, hogy készül, az EA Április 13-ra ígérte a leleplezést (első játékmenet videóval együtt).

Már csak 2 nap van hátra a Star Wars Celebration Dayig (ezt ünnepeljük ugyanis április 13-án, és ennek a keretein belül mutatkozik be a játék is), az EA elkezdte egy kicsit húzni a rajongók agyát, méghozzá egy rejtélyes tweet segítségével. Az üzenet egy képből áll, amin egy különleges fénykard található, ami látszólag sérült, valamint egy rövid, homályos háromszavas üzenet, mely szerint ,,Don’t stand out”.

Oszd meg másokkal is:
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}