1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Hírek
  4. 4 héttel a vége előtt a Vodefone-nál is elérhető lett az online adategyeztetés

4 héttel a vége előtt a Vodefone-nál is elérhető lett az online adategyeztetés

Hírek

A mai napon a Vodafone is megtette azt a lépést, amit a Telekom és a Telenor már legalább 1 hónapja megtett: elérhetővé vált a feltöltőkártyás ügyfelek számára is az Online adategyeztetés lehetősége. Mint már többször megírtuk, magyar feltöltőkártyával rendelkező személyeknek 2017. június 30-ig el kell végezniük az adategyeztetés, különben már júliusban nem fognak tudni telefonálni. 

Ezzel már mind a 3 nagy mobilszolgáltatónál elérhetővé vált ez Online adategyeztetés lehetősége. A Vodafone adategyeztetési oldalát ide kattintva érheted el, míg a Telekoméhoz ide, vagy a Telenor oldalához pedig ide kattints.

Fontos azonban tudni, hogy minden telefonálásra alkalmas, nem előfizetéses SIM kártyánál el kell végezni az adategyeztetést, így más szolgáltatókkal, például a MOL mobile vagy a Blue mobile-al is el kell végezni a műveletet, de ezen esetekben nem érhető el ehhez online felület, így érdemes a mobilszolgáltató weboldalán informálódni!

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 +540 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
2 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
Ez szép és jó... lenne... De nem működik. Telefonszám megadása után "Belső hiba történt. Próbáld meg később!" hibaüzenet érkezik.
2017.06.02 21:23
Nálam ment, 1. Sikerült ;-)
2017.06.02 23:10