Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Blog

Hamarosan megújulunk!

Mostanság rengeteg hírportál újult meg az utóbbi néhány hónapban, mi pedig kicsit elmaradtunk ettől. Nem nagyon publikáltunk cikkeket, letöltéseket. A zenéknél belehúztunk és szinte napi szinten publikálunk a legfrissebb zenékből 2-5 darabot.

A kimaradások okai

Jelenleg nyár van, így néha nekünk is jár pihenő. Remélem megértitek, de nemsokára visszatérünk. Már-már jelen vagyunk, de a háttérben komoly munkák folynak.

Mi történik éppen?

Fejlesztések. Új alapokra és lehetőségekre helyezzük a weboldalunkat. A letöltések, zenék, cikkek, üzenőfal és igazából minden megújul, viszont nem csak design téren történik majd változás. Számos új funkció kerül az új fejlesztésbe, mindezek mellett sokkal letisztultabb és szép felületet fogtok majd kapni. Igaz, egy csöppnyit hajazni fog a mostanira, de mi újra saját elképzeléseink alapján szeretnénk kedveskedni nektek. Ez nem minden, ahogy ígértük 1-2 hetente frissülni fog szépen lassan az oldal. Ezek alatt finomítunk mindig a dizájnon a visszajelzések alapján, illetve reményeink szerint havonta új funkciókkal tudjuk majd bővíteni az oldalt.

Mikor történik az oldal frissítése, a megújulás?

Előre láthatólag 2016. Augusztus 29.-én, de nem kizárt, hogy előbb végzünk és korábban publikáljuk. Igyekszünk.

UPDATE: Kicsit késve, de a hétvégére készen leszünk! :)

Visszajelzések

Mindenkinek köszönjük az eddigi visszajelzéseket és a segítséget. Remélem továbbra is segítetek majd a munkába, akár egy-egy hozzászólás, véleménynyilvánítás erejével.

Köszönjük :)

 

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}