Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Linux

Online lencsék kikapcsolása Ubuntu-ban

Az Ubuntu a Dash-panelen alapértelmezetten online tartalmakat jelenít meg: Videók keresése YouTube-on, termékek Ebay-en és Amazon-on, Wikipédia oldalak, és még sok forrást használ, hogy mindent megtaláljunk. Egyetlen probléma van vele: A Dash-panel lassú lesz tőle, később találjuk meg a programjainkat, és a helyi gépen lévő fájljainkat - Online tartalmakra meg úgy is a Google-ön keresünk. Így felvetődik a kérdés: Ki lehet-e kapcsolni ezt a ritkán használt funkciót?

Természetesen ki lehet kapcsolni őket, a Rendszerbeállítások Biztonság és magánszféra Keresés fülén. Nem túl bonyolult a használata: Ha ki van kapcsolva, sehol sem keres, ha be van kapcsolva, akkor mindenhol. Így le kell mondani arról, hogy 1-2 dolgot bekapcsolva akarunk hagyni. 

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}