Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Blog

10 éves a uCoz — Ünnepeljük ajándékozással!

Úgy tűnik mintha csak tegnap lett volna a uCoz kilencedik évfordulója. Az idő rendkívül gyorsan repül, fékezhetetlenül gyorsan. Épp ugyanolyan gyorsan, mint a számos meglepetés, amit a uCoz 10. születésnapja alkalmával hoztunk el nektek!

A uCoz egy szép múltra és jelenre tekinthet, amire nagyon is büszkék vagyunk. Jó ideje partnerek vagyunk a uCoz-zal, folyamatosan támogatjuk egymást itt-ott. Ma, október 29-én a szolgáltatás megünnepli a 10. születésnapját! A 10-es egy szép, kerek, és egyben az első kétjegyű szám, mely a stabilitást és növekedést jelenti.

A szolgáltatás mindig készen áll arra, hogy a legkellemesebb meglepetésekkel lepje meg felhasználóit, éppen ezért születésnapja alkalmából az eddigi legjobb ajánlatot hozta el! Az ajánlat neve: Hívd meg a barátaidat és nyerj értékes ajándékokat.

Az ajánlat keretén belül a következőket kaphatod:

  • $0.50-ot minden meghívott aktív felhasználóra
  • 20%-ot minden meghívott barátod előfizetéséből
  • Két hónapos prémium csomagot minden 10 meghívott aktív barátod miatt
  • Akár 50%-os kedvezményt minden fizetéses uCoz szolgáltatásra

Ugye mennyire rendkívüli ajánlat? Könnyű benevezni — a következő oldalon ezt megteheted (és ugyanakkor belekóstolhatsz a születésnapi tortába):

U10ANNIVERSARY.COM


"Jó volt veletek eltölteni ezt a 10 évet, és szeretnénk, hogy még sok-sok évig veletek együtt legyünk" — állította Sallai József, a magyarországi uCoz vezetője.

És a cikk végére egy újabb ajánlat: Írj egy kreatív születésnapi köszöntést, és jóleső meglepetéseket kaphatsz! Ti mit üzentek a weboldalszerkesztőnek? :) 

 

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}