Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Blog

Megérkezett az INTO 4.0

Hát nem is tudom, hol kezdjem? Rengeteg dolgon javítottunk a motorháztető alatt és végre szép kinézete van az oldalnak. Sok-sok kis hibajavítást végeztünk, voltak döcögős napok, amikor fejünket törtük, hogy akkor ezzel és azzal mi legyen. Voltak összevonások, kiszorítások, eltávolítások és jött egy két újdonság is.

Legfőképpen amit észrevesztek, hogy darabosabb lett az oldal, viszont így sokkal átláthatóbb, illetve aki háttérképet állít be magának, sokkal szebb hatást kelt, hogy nem egy teljes felület takarja el az egész képet, mint korábban (háttérkép beállítás csak regisztrált tagoknak lehetséges).

Mindezek mellett új egyedi hamburgermenüt kapott az oldal, melyet mobilon és táblagépen érhettek el. Ezt későbbiekben továbbfejlesszük még.

Egységes oldalsáv lett a teljes Site minden oldalán, így nem kell keresgélni, egyszer megjegyzed, mi hol van, és oda görgetsz. Az oldalsáv tetejére került egy szép közösségi felület.

Ezek mellett, ahogy említettem a motorháztető alatt számos fejlesztést végeztünk. Erre nem térnék ki, mivel belső információkat nem osztunk meg.

Ha kérdésetek vagy ötletetek van, nyugodtan írjátok hozzászólásba és igyekszünk eleget tenni a javaslataitoknak!

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}