Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Google kereső beállítása Microsoft Edge alatt

Az Microsoft újdonsült operációs rendszerében nagy szerepet kapott az új böngésző fejlesztése, mely a Microsoft Edge nevet kapta. A konszern nagy hangsúlyt fektet az új proketbe, így ősszel egy frissítést követően megjelennek alá a kiegészítők lehetőség is, mely lehetőség hiánya az Internet Explorerben nagyon csúnyán elhasalt.

Az új böngésző alatt kicsit rejtett lehetőség a keresőmotor beállítása és nem is megy pillanatok alatt. Mivel sokan használtok Google keresőt, ahogy én is bemutatom nektek, hogyan kell alapértelmezetté tenni a keresőt, hogy az címsorban keresve is google weboldalára navigáljon és az általunk keresett kifejezést hozza elénk.

1. Lépés: Nyissuk meg a Microsoft Edge böngészőt.

2. Lépés: Nyissuk meg a google.com weboldalt.

3. Lépés: Jobb felső sarokban a lehetőségek menüt (három pötty) nyissuk meg, majd válasszuk ki a beállítások lehetőséget.

4. Lépés: Görgessünk lefelé és ott a Speciális beállításokra kattintsunk.

5. Lépés: Görgessünk itt is, amíg elérjük a „Címsorból indított keresés ezzel:” lehetőséget. Alapból Bing van beállítva. Kattintsunk a lenyíló menübe és Új felvétele lehetőséget válasszuk.

6. Lépés: Mivel megnyitottuk a google.com weboldalt, ezért a Microsoft Edge észlelte, hogy egy keresőt már megnyitottunk és hozzáadta a keresők listához.

Válasszuk ki a www.google.com (Google keresés) lehetőséget, majd a Felvétel alapértelmezettként gombra kattintsunk és élvezzük a címsorból való keresést!

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}