Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Blogok

Google kereső beállítása Microsoft Edge alatt

Windows
0 0

Az Microsoft újdonsült operációs rendszerében nagy szerepet kapott az új böngésző fejlesztése, mely a Microsoft Edge nevet kapta. A konszern nagy hangsúlyt fektet az új proketbe, így ősszel egy frissítést követően megjelennek alá a kiegészítők lehetőség is, mely lehetőség hiánya az Internet Explorerben nagyon csúnyán elhasalt.

Az új böngésző alatt kicsit rejtett lehetőség a keresőmotor beállítása és nem is megy pillanatok alatt. Mivel sokan használtok Google keresőt, ahogy én is bemutatom nektek, hogyan kell alapértelmezetté tenni a keresőt, hogy az címsorban keresve is google weboldalára navigáljon és az általunk keresett kifejezést hozza elénk.

1. Lépés: Nyissuk meg a Microsoft Edge böngészőt.

2. Lépés: Nyissuk meg a google.com weboldalt.

3. Lépés: Jobb felső sarokban a lehetőségek menüt (három pötty) nyissuk meg, majd válasszuk ki a beállítások lehetőséget.

4. Lépés: Görgessünk lefelé és ott a Speciális beállításokra kattintsunk.

5. Lépés: Görgessünk itt is, amíg elérjük a „Címsorból indított keresés ezzel:” lehetőséget. Alapból Bing van beállítva. Kattintsunk a lenyíló menübe és Új felvétele lehetőséget válasszuk.

6. Lépés: Mivel megnyitottuk a google.com weboldalt, ezért a Microsoft Edge észlelte, hogy egy keresőt már megnyitottunk és hozzáadta a keresők listához.

Válasszuk ki a www.google.com (Google keresés) lehetőséget, majd a Felvétel alapértelmezettként gombra kattintsunk és élvezzük a címsorból való keresést!

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix .NetDEV, PHP Engineer, Designer.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}