Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Blog

A uCoz elindítja a uKit nevű üzleti weboldalszerkesztőjét

MOSZKVA, 2015. május 21 /PRNewsWire/ -- A uCoz elindította az új, uKit névre hallgató weboldalszerkesztőjének publikus bétáját. A platform segítségével a kisméretű vállalkozások a lehető legnagyobb egyszerűséggel hozhatnak létre egy professzionális weboldalt, annak érdekében, hogy digitális úton is megjelenítsék identitásukat.

A weboldalszerkesztés svájci bicskájának is nevezett, másfélmillió aktív weboldallal rendelkező weboldalszerkesztő, a uCoz oroszországi és ukrajnai csapata szeretné még jobban kiterjeszteni hírességét a globális piaccal szemben az új termékük, a uKit bemutatásával.

A uKit célja, hogy a felhasználók nagy weboldalakat készítsenek kisebb vállalatoknak. A uKit egy drag-n-drop weboldalszerkesztő, mely ösztönzi a kisméretű vállalkozásukat, hogy testreszabott weboldalakat hozzanak létre egyszerűen, és ugyanakkor meglepően hatékony módon.

A felhasználók által készített weboldalak úgy vannak eltervezve, hogy azok minden eszközön - beleértve a mobiltelefonokat és táblagépeket - megfelelően megjelenjenek. Előre elkészített sablonok nagy választékát nyújtja, ugyanakkor pár felhasználói korlátozást is szab, de ezt pozitív értelemben - tapasztalt webfejlesztők javasolták annak érdekében, hogy a vásárlók ne szembesüljenek betűtípus-problémákkal, furcsa színkombinációkkal, nem megfelelő fejlécekkel és egyéb külalaki tévedésekkel.

A weboldalszerkesztő jelenleg angol és orosz nyelven érhető el, viszont a magyar verzió is tervben van. A felhasználók feliratkozhatnak egy ingyenes próbaverzióra még a közösségi hálózatokon keresztül is.

"A kisméretű vállalkozások és szabadúszók alkotják a világ összvállalkozásainak több mint 95%-át, és a növekvő vetélytársakkal szemben, az online jelenlét még inkább elengedhetetlenné vállt. Az Amerikai Egyesült Államokban, a vállalkozások 50%-a nem rendelkezik weboldallal. Szeretnék segíteni a vállalkozási tulajdonosoknak azzal, hogy egy nagyon kiterjeszthető és professzionális, ugyanakkor megfizethető csináld-meg-magad weboldalszerkesztő megoldással kevesebb rajtolási költségeket nyújtunk", mondta Evgeny A. Kurt, a uKit vezérigazgatója és a uCoz társ-alapítója.

Maga a weboldalszerkesztő különböző háttérrel rendelkező felhasználóknak egyaránt ajánlott - induló vállalkozásoktól, művészektől, fényképészektől, zenekaroktól és szabadúszóktól egészen a non-profit szervezetekig. A felhasználók csatolhatják saját domainjüket, online adhatnak el termékeket, számos widgetet adhatnak hozzá a weboldalakhoz, valamint sok más lehetőséggel rendelkeznek.

További kiegészítők, melyek később kerülnek hozzáadásra ebben az évben: Indítási oldal generáló; egy "varázspálca" eszköz - egy automatikus AI-támogatott átalakítás Facebook oldalakból és elavult weboldalakból új, újratervezett és a jelenlegi marketing standardokra adaptált weboldalakká; egy white-label megoldás partnereknek.

A uKit csapatának terve, hogy egy olyan szolgáltatást nyújtson, mely mind a weboldalszerkesztést, mint az alapvető marketinget biztosítsa azáltal, hogy e-mail marketing, kontextuális hirdetés, SEO-optimizáció terén szolgáló eszközöket nyútjt a felhasználó számára, ugyanakkor a létrehozott weboldal regisztrálásával olyan erőforrásokba, mint a Google, Yelp és Yahoo Directories.

A UKIT-RÓL

A uKit egy DIY (Csináld-Meg-Magad) típusú weboldalszerkesztői platform, mely rendkívül vonzó és reszponzív sablonokkal rendelkezik, ezáltal teljes kiterjeszthetőséget nyújtva a felhasználók számára a külalak terén. A szolgáltatást még a legkevesebb technológiai ismeretekkel rendelkező felhasználó is használni tudja - egyszerűen hozhat létre egy hatékony, professzionális weboldalt kisvállalkozások számára, valamint fenntarthatja azok digitális jelenlétét. A uKit nagy oldalakat készít kisvállalkozások számára egy előnyös áron.

A UCOZ-RÓL

A uCoz egy 'all-in-one' weboldalszerkesztő, mely több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik a weboldalszerkesztés terén. A rendszer használatra kész modulokkal rendelkezik: Blog, fórum, mini-chat, kérdőívek, fotóalbumok, webáruház, online játékok stb. A uCoz egyik kulcsfontosságú tulajdonsága, mely felülmúlja az összes versenytársát az a forráskód teljes mértékben történő testreszabása. A 2005-ben alapított szolgáltatás mára több mint 1.5 millió aktív honlappal rendelkezik - a létrehozott honlapok száma pedig folyamatosan növekszik.

KAPCSOLAT:

Ügyintéző:
Sallai József,
E-mail cím: sallai@ukit.com

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}