Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Elérhető a Windows 10 For Mobile Technical Preview Build 10052

Gabel Aul tegnapi nap Windows Blogon közölte a hírt, miszerint elérhetővé vált a Windows 10 for Mobile Build 10052, mely csak kisebb hibajavításokat tartalmaz a korábbi buildoz képest. Bár túl sok információt nem kaptunk, viszont van egy rövid lista a javításokról, illetve néhány mondat arról, hogy a Lumia 52X tulajdonosoknak mindenképp kell frissíteniük, főleg 8.1-re való visszaállítás előtt. Ebben a build-ben javították azt a hibát, ami miatt sok-sok Lumia 520 és 521 eszköz visszaállításkor meghalt.

Javítások

  • Repülő üzemmód már elérhető és használható
  • Adatforgalom kikapcsolásának lehetősége elérhető lett
  • Javítva: frissítés után elveszhettek az MMS beállításai (ez build 9941-es verzióról való frissítés után fordulhat elő)
  • Javítva: nem lehetett eltérő nyelvű billentyűzeteket letölteni
  • Javítva: a kamera alkalmazás nem a megfelelő felületet hozta elő, legfőképpen Lumia 1020 készüléken fordulhatott elő

A javítás letöltéséhez menjünk a Beállítások (Settings) – Frissítés és visszaállítás (Update & Recovery) – Frissítés (Update). Keressünk frissítést. Minden bizonnyal találni fog, akkor menjünk a letöltésre.

Ha mégsem lenne találat, akkor nyissuk meg a Windows Insider applikációt és újra kérjük le a Build verzió ellenőrzést és válasszuk ki a gyors (Fast) frissítési ciklust. Ezek után keressünk telefonfrissítést.

Szerintünk ez a build előkészíti a hónap végén elérhetővé váló új Windows 10 for Mobile Preview előzetest, melyben újra számos újdonság válik elérhetővé. Valószínűleg ezek az újdonságok lesznek benne elérhetőek.

Forrás: Windows Blog

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}