Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

A Windows Phone 8.1 Update 2 már támogatja az MKV fájlokat

A WindowsCentral egyik bloggere fedezte fel azt a lehetőséget Windows Phone 8.1 Update 2-n, hogy az MKV fájlokat is le tudja játszani a Videók alkalmazás. Ebből látszik, a Microsoft nagyon odateszi magát, mivel az alap kodek csomagot is bővítik, és valószínűleg még fogják is. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy az AAC és FLAC támogatást kapni fog-e a Zenék alkalmazás.

A Windows Phone 8.1 Update 2 frissítés egyelőre csak Windows Insider tagoknak érhető el, azon belül is csak Lumia 930, 830, 735 tulajdonosoknak. A Lumia 640 és 640 XL telefonnal rendelkező felhasználók még nem élvezhetik ezt a lehetőséget, viszont nekik is érkezni fog eme frissítést, mihelyst a Microsoft elkészül a végleges kiadással.

Viszont egy érdekesség, hogy az MKV fájlok eszközre másolásakor előjön a „Konvertálás és másolás” ablak, erre csak simán másolásra kattintsunk konvertálás nélkül.

Forrás: WindowsCentral

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}