Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Kiszivárgott néhány kép a Windows 10 Preview Build 10064-ről!

A tegnapi nap folyamán az ithome.com kínai portálon jelent meg néhány kép a Windows 10 Preview Build 10064-ről. Bár sok újdonságot nem láthatunk, mivel valószínűleg jelenleg hibajavításokat és optimizálásokat végeznek a rendszeren.

A Project Spartan böngészőn láthatunk némi változást, mint például a kedvencek csillag bekerült a címsorába, illetve picit szürkébbek lettek az ikonok. Szerintem majd téma szerint kerülnek a színek kiosztásra.

Ami még fontos, hogy visszakerült a tálcaikonok aktivitásának átlátszósága, tehát, amit eddig is megszokhattunk Windows 7 vagy 8 alatt, annyi különbséggel, hogy kicsit modernebb, szögletesebb lett.

A sötét téma jobb színkezelést és olvashatóságot kapott, bár azért van még mit javítani, mivel a fehér bordázat kevésbé illik oda.

A start menü méretezhető lett. Ebben a verzióban elvileg hibajavításra került a Start menü fagyás problémák, illetve a „Power” gomb alulra került az „összes alkalmazás” „all apps” fölé.

Forrás: http://www.ithome.com/html/win10/141668.htm

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}