Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Hamarosan kiadásra kerül a Lara Croft: Relic Run Windows Phone-ra

A közismert Tomb Raider sorozat karaktere új játékban kel életre, mely Android, iOS és Windows Phone telefonokra lesz elérhető. A publikus megjelenés várhatóan erre a hónapra tehető, legalábbis a Tomb Raider Tumblr blog szerint már nem kell sokat várnunk rá.

A fejlesztők szerint ez nem egy egyszerű feldolgozott „run” játék lesz, mivel szerintük nagyon látványosra sikeredett. Ráadásul sikerült annyi kiegészítő eszközt belevinniük a játékba, hogy biztosan kimerik jelenti, hogy a „játék mellett senki sem fog unatkozni”.

Bár „Free to play” kategóriába sorolják, de valószínűleg elég sok kiegészítőt, csak pénzért vagy elég nagy pontszámok beváltása után tudunk elérni.

A bogbejegyzésben kiderül még, hogy Hollandiában már megy a tesztelés Android és iOS eszközökön és eddig elég kevés hiba jelentkezett, amit tudnak pillanatok alatt orvosolni. Ezért, ahogy fentebb írtam, akár ebben a hónapban globálisan is elérhető lesz a játék.

Képek

 

Videó

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}