Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Alkalmazásajánló: Office Lens

Mint tudjuk, hogy a Lumia telefonok általában fényképezésre valóak, hisz Zeiss kamerával vannak felszerelve, ráadásul jó néhányuk PureView lencsét is kapott. A Microsoft pedig leginkább a dokumentumok kezelésére optimizálta a telefont, így nem csoda, ha az Office mellé egy Offlice Lens alkalmazást is elérhetővé tett.

Az alkalmazás segítségével könnyedén fotózhatunk és szkennelhetünk különböző dokumentumokat, névjegykártyákat és táblázatokat, amiket aztán elmenthetnek a OneNote-ba (jegyzetként), vagy egyéb fájlformátumokba.

Az Office Lens tulajdonképp bármit beszkennel a hátlapi kamera segítségével, mivel az átlagos dokumentumok helyett, akár egy élő előadáson is használhatjuk, mondjuk a kivetített prezentáció beszkennelésére. Az alkalmazás másik nagyon érdekes funkciója, hogy képes felismerni a dokumentumokon látható adatokat, ilyen például a telefonszám, vagy a webhely. Képes teljes szövegeket is kiemelni.

Videó

Letöltés

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}