1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Windows
  4. Alkalmazásajánló: Office Lens

Alkalmazásajánló: Office Lens

Windows

Mint tudjuk, hogy a Lumia telefonok általában fényképezésre valóak, hisz Zeiss kamerával vannak felszerelve, ráadásul jó néhányuk PureView lencsét is kapott. A Microsoft pedig leginkább a dokumentumok kezelésére optimizálta a telefont, így nem csoda, ha az Office mellé egy Offlice Lens alkalmazást is elérhetővé tett.

Az alkalmazás segítségével könnyedén fotózhatunk és szkennelhetünk különböző dokumentumokat, névjegykártyákat és táblázatokat, amiket aztán elmenthetnek a OneNote-ba (jegyzetként), vagy egyéb fájlformátumokba.

Az Office Lens tulajdonképp bármit beszkennel a hátlapi kamera segítségével, mivel az átlagos dokumentumok helyett, akár egy élő előadáson is használhatjuk, mondjuk a kivetített prezentáció beszkennelésére. Az alkalmazás másik nagyon érdekes funkciója, hogy képes felismerni a dokumentumokon látható adatokat, ilyen például a telefonszám, vagy a webhely. Képes teljes szövegeket is kiemelni.

Videó

Letöltés

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix +869 .NetDEV, PHP Engineer, Designer.
3 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
Egyetemen elég hasznos, ha a nagy táblákat le akarod fotózni, és pont nem középen ülsz. Én sűrven használom.
2015.04.15 22:26
Egyszer volt itt még egy cikk (Hogyan szkenneljünk be dokumentumokat a Windows Phone-unkkal) ami pont ugyanerről szólt :D
2015.04.15 19:28
Ja, de ez frissített cikk :D
2015.04.15 19:57