Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Alkalmazásajánló: Angry Flowers HD

A napokban kis keresgélés után rátaláltam az Angry Flowers HD játékra, ami úgymond egy Plants vs zombies másolat. Bár ez a „másolat” szócska elég csúnya lenne hozzá, így az vigasztaljon minket, hogy egy kis játék után már nem ez lesz a véleményünk.

Elsőre, tehát képekre hasonlít a fentebb említett „anyajátékra”, viszont az Angry Flowers sokkal nehezebb, illetve valamivel kevesebb növény érhető el benne.

Ez viszont ne riasszon el minket legalább a kipróbálástól, mivel a játék nehezebb, emiatt élvezhetőbb is.

Több mód létezik:

  • Küldetések, azaz klasszikus
  • Puzzle mód, tehát mikor te vagy a zombikkal
  • Véletlen mód: mikor véletlenszerűen jönnek a zombik, véletlen ideig

Szerintem minden a három mód hasznos, viszont a Plants vs zombies-ban megszokott „i am flower” rész hiányzik, mikor is a zombik is képesek lőni ránk.

A küldetésben a 10. pályáig egyszerűbbek a küldetések, majd ez fokozatosan változik. Én jelen pillanatban a 20. pályánál tartok, innen már azért elég nehéz továbbjutni. A küldetésben összesen 100 pálya érhető el. A puzzle módban pedig 30 darab pálya.

Minden végigvitt 5. pálya után kinyílik nekünk 1 darab puzzle-s pálya.

A pálya végén a megmaradt fűnyírók után kapunk aranytallérokat, melyet beválthatunk újabb fűnyírókra és egyéb olyan eszközökre, melyekkel kárt tehetünk a zombikban.

A játékban reklámot nem találtam, így az nem fog zavarni minket.

Videó

Letöltés

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}