Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Idő előtt kiszivárgott még néhány információ a néhány órán belül megjelenő Windows 10 for Phone második előzeteséről

Mindenki, aki nyomon követi a Windows 10 for Phone fejlesztését, biztosan izgatottan várja és nyomkodja a Windows Insider appot, hogy mihamarabb hozzá tudjon férni és ki tudja próbálni a ma megjelenő új előzetest.

Számos fejlesztést végzett a Microsoft az elmúlt két hónap alatt, ezek közt:

  • UI fejlesztések (Beállítások, Kezdőképernyő, Áruház)
  • Új alkalmazások (Spartan, Outlook, Időjárás app)
  • Hibajavítások (teljes lista majd megjelenés után..)

A lentebb található képeken jól látható a Spartana megléte, emellett teljesen megújult a Windows áruház mobilos felülete. Az új felületen látszik, hogy akár érkezhetnek ide is a filmek és sorozatok, későbbiekben meg zenék kategória is, ami valószínűleg egy teljes körű Stream –ként működne.

A képeken láthatjuk az új „futó alkalmazások” képernyőt, mely elég komoly változást jelent, hisz egy képernyőre már 4db alkalmazás képe kifér.

Ez nem minden, hisz az alap Email és Naptár applikáció megszűnt és ehelyett pedig egy új teljes körű Outlook kap helyet. Ehhez is tudjuk csatolni a külsős email címeinket és könnyedén tudjuk kezelni egy felületen azokat.

A legkomolyabb fejlesztést és hírcsomagot hagytuk a végére. Kínai források szerint kiosztott betűjeleket megkapták a telefonba levő és külsős meghajtók, tehát ez annak köszönhető, mivel az előzetes már támogatni fogja a külső adathordozók csatlakoztatását és kezelését, mely megkönnyíti majd a mindennapjainkat. Persze ez már rég várt funkció Windows Phone felhasználóknak, de ahogy a Microsoft-tól mostanság megszoktuk: „Ami késik, nem múlik”.

Az előzetes várhatóan a mai napon, magyar időszámítás szerint délután 19:00 után válik elérhetővé.

    

    

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}