Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Elérhető a Windows 10 telefonokra szánt verziójának 2. előzetese [4x frissítve]

 Egyes telefonokon már elérhető a Windows 10 előzetese, és folyamatosan újabb típusoknak adja ki a Micorsoft a rendszert - és a lista jó hosszú. Nem kell sietni, még nem minden modellre tölthető le a frissítés, és a Microsoft-nál is akadt egy kis technikai hiba, így jelenleg nem is érhető el rendesen az Insider program, próbáink során ezt a képernyőt kaptuk:

A Microsoftnál dolgozók már próbálják megoldani a problémát, így hamarosan el lehet kezdeni a letöltést, és ki lehet próbálni az új Windows funkcióit. A frissítés 450 Mb-os, Build 10051-es számot viseli, és tartalmazza a Spartan böngészőt. Érdemes tudni, hogy a Windows Insider program, - a preview for developers-el ellentétben, - még aktív fejlesztés alatt álló rendszert ad a felhasználók kezébe, és nem egy végeleges rendszer utolsó előzetesét, így több hiba fordulhat elő, mint mondjuk amit a 8.1 kipróbálásánál tapasztaltunk, érdemes teszt-készüléket használni, és nem a rendes telefonunkra feltenni.

 

Frissítés:

A Micorosft Blog-ján megjelent cikk szerint egy reggeli adatbázis-módosítás okozta a hibát, a javítását elkezdték, de sok adat található a rendszerben, így a művelet 2 óráig is eltarthat, türelmet, és elnézést kér a Microsoft a hibáért.

Frissítés2:

 

Frissítés3:

Frissítés4:

Az előzetes most már bárki számára elérhető, akinek van támogatott készüléke hozzá. 

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}