Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Blog

Itt az MS-DOS Lumia telefonokra!

A Microsoft a mai napon nem várt dolgot tett: Windows 10 előzetes helyett DOS előzetest adott ki Windows Phone-ra. Természetesen érthető a lépés, hiszen az MS-dos az egyik legnépszerűbb operációs rendszer volt, sokak használták nagy megelégedettséggel. ráadásul Fekete alapon fehér szöveg még sosem festett ilyen jól. - Tudtuk meg a Microsoft videójában Tom Messett-től.

Bár nem teszteltük hogy a mobilos DOS alatt megy-e a következő script, de az igazi, PC-s rendszer alatt például valahogy így lehetett megnézni a dátumot:

set DATESTAMP=%DATE:~10,4%_%DATE:~4,2%_%DATE:~7,2%
echo Today's date is %DATESTAMP%

Hogy ha nem is így, de valamilyen naptárra mégiscsak érdemes ránézniük azoknak, akik eddig meghökkenve olvasták a cikket, mert mindennek értelmes magyarázatot fog adni a mai dátum.

A mobilos DOS-t innen tölthetjük le teljesen ingyenesen!

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}