1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Windows
  4. Újdonságok a Windows 10 mobilra szánt verziójában

Újdonságok a Windows 10 mobilra szánt verziójában

Windows

A Windows 10 mobilos verziójáról újabb információk szivárogtak ki, jó sok képernyőléppel együtt, ezeket vesszük most sorra! 

Értesítési LED

Egyik legfontosabb újdonság lehet, hogy a Windows 10 már támogatni fogja az értesítési led-eket, melyeket az értesítési beállításokban tudunk majd egyes alkalmazásokhoz beállítani.

Felmerülhet a kérdés: Milyen telefonokon lehet majd használni?? Lumia 735-ben már megtalálható a LED, ahogy a következő képen látható is.

Outlook fiók törlése

érdekes lehetőség lesz hogy Outlook-fiókunkat is lehet majd törölni. Ez a telefon eladása előtt lehet majd hasznos, hiszen így - nagy eséllyel - összes megvásárolt alkalmazásunkat is elveszítjük, és a szinkronizáció sem fog működni.

Mikrofon beállítások

Új beállítások menü tűnt fel az egyik képernyőképen, melyen a mikrofont lehet ki-be kapcsolni akár rendszerszinten, de akár csak egyes alkalmazásoknak tilthatjuk meg a használatát.

megjelenés

És a megjelenés is változik, teljesen egységes lesz a felület Windows 10 PC-s, és Xbox One-s és a mobilos verzióban. 

Forrás: winbeta.org, wmpoweruser.comwmpoweruser.com

 

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 +540 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
0 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!