Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Játékok

World of Warships – első benyomások

A World of Warships a Wargaming.net sokak által várt játéka, amelyben a történelem hajós csatáit élhetjük át. A játék jelenleg zárt béta státuszban van, csak meghívóval van lehetőségünk kipróbálni, amiből sikerült egyhez hozzájutnom, így most megosztom veletek az első tapasztalataimat.

Hajók

A zárt bétában jelenleg 3 nemzet képviselteti magát: az amerikaiak, japánok, valamint az oroszok. Utóbbi jelenleg csak egy 3-as szintű prémium cirkálóval, az Aurorával. A játékban 4 hajótípust különböztethetünk meg: a romboló (destroyer), cirkáló (cruiser), csatahajó (battleship) és anyahajó (aircraft carrier), melyek közül mindnek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

„Kikötő”

A játékba belépve a kikötőben találjuk magunkat, első belépés alkalmával 2 hajóval: az amerikai Erie-vel, valamint a japán Katorival. Itt van lehetőségünk a meglévő hajóink javítására, fejlesztésére, továbbá újabb hajók vásárlására. Kezdetben 4 szabad helyünk van, melyeket újabb hajók foglalhatnak el. Ezen helyek számát játékbeli arany felhasználásával növelhetjük.

Játékmenet

Jelenleg 2 játékmóddal találkoztam: a Co-op Battle és a Random Battle módokkal. Előbbiben a csapatunk botok, utóbbiban már valódi játékosok ellen harcol. Egy csapat 12 játékosból áll, a hajók típusai különbözőek lehetnek. Ezen felül, a játékban léteznek különböző szintek. Nagyobb szinteket különböző mennyiségű tapasztalat megszerzésével érhetünk el és szintlépéskor különböző bónuszokat, valamint új lehetőségeket kapunk. Például a kettes szint elérésével lehetőséget kapunk a Random Battle módhoz, ahol már valódi játékosok ellen játszhatunk.

Csata

Minden hajótípusnak megvan a saját játékmenete, amit egyelőre nem részleteznék, mert még csak néhány csatán vagyok túl. Arra azonban figyelnünk kell, hogy minden hajónak viszonylag hosszú idő kell a maximális sebesség eléréséhez, valamint egy bizonyos sebességről a teljes megálláshoz.

Befejezésnek pedig néhány screenshot a csatából:

Oszd meg másokkal is:
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}