Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Kiszivárogott a Windows 10 új, 10036-os BUILD-je

A Microsoft már elég rég óta nem adott ki új Windows 10 előzetest, de most a webre szivárgott a 10036 BUILD, melynek újdonságairól már egy előző cikkben beszámoltunk. Mivel ez nem hivatalos, Microsoft-os előzetes, így kipróbálása még annyira sem ajánlott, mint az eddigi Windows előzetesnek, mert nem csak hibák fordulhatnak elő, hanem a rendszer módosítatlansága sem ellenőrzött, illetve nem nevezhető legálisnak a telepítése. Mindezek ellenére, aki nagyon kíváncsi az az alábbi linken letöltheti az új rendszert. Aki meg inkább hivatalos előzetest vár (reméljük a legtöbb olvasónk), azoknak is van egy jó hírünk: Gabriel Aul Twitterén azt közölte, hogy gyorsítani fogják az előzetesek megjelenését, és hogy a legutolsó előzetest már csak egy hiba miatt nem adták ki - bár ez már több napja történt, de azóta szinte minden nap tweet-eli, hogy sajnos ma még nem lesz elérhető az előzetes, és bármelyik nap előfordulhat, hogy más üzenetet fog kiírni a falára, melyben remélhetőleg konkrét időpont, vagy az elérhetőségre vonatkozó információk is szerepelni fognak.

 

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}