Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Lumia 520-on a Windows 10 for Phone Preview

Nem kellett eltelnie sok időnek ahhoz, hogy valakinek sikerüljön egy gyengébb vagy még nem támogatott Lumia telefonra ráhúznia vagy frissítenie Windows 10 Preview rendszert. Ami még ráadás, hogy akár mi is otthoni eszközök mellett elvégezhetjük a frissítést.

A videón jól látszik, hogy a telefonra került friss előzetes rendszer itt-ott megakad, így ennek telepítése egyelőre nem ajánlott. Viszont aki vállalkozó szívű ember annak is megadjuk a lehetőséget és mindjárt megmutatjuk, hogyan lehet telepíteni a frissítést nem támogatott eszközre.

Hamarosan egy cikk erejéig bemutatjuk a telepítést menetét magyarul, videóval. Addig pedig a következő linken angol nyelven is elérhető az útmutató!

http://forum.xda-developers.com/windows-phone-8/development/howto-install-windows-10-phones-t3030105

Figyelem! A frissítést követően nem fog elveszni a garancia, viszont előfordulhat, hogy az adatok elvesznek vagy nagyon instabil lesz a rendszer a frissítést követően! Ez a folyamat visszafordítható a Lumia Software Recovery Tools segítségével.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}