Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Blog

Holnap már kipróbálható lesz az IntoMusic 1.0

Az IntoMedia legutolsónak megjelent oldala az IntoMusic volt, ami eddig már több BETA-t megélt, a háttérben nagyon sok módosítás történt, most végre sikerült stabil és használható weboldalt faragni belőle. Az új weboldal valamivel gyorsabb, szebb Design-el érkezik, több weboldalt támogat, működnek a beállítások, tehát minden alap megy, ami egy zenei oldalhoz kell. Természetesen ezzel még nem állnak le a fejlesztések, hamarosan jönnek a PC-s és mobilos alkalmazások is, újabb oldalak támogatását, és még sok mást is tervezzük. Érdemes szót említeni az alkalmazásokról, melyeket az oldal megújulása utáni pár napban terveztünk kiadni, de csúsztatjuk a megjelenését, mert még több funkciót akarunk beleépíteni: Offline zenementés, Google Drive-ra való feltöltés a programból, több nyelv támogatása sem készült még el, így van még mit csinálni velük. Mindenesetre a weben már elérhető lesz holnaptól az IntoMusic, így érdemes lesz figyelni vadonatúj Facebook oldalunkat!

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}