Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Blogok

Holnap már kipróbálható lesz az IntoMusic 1.0

Blog
0 0

Az IntoMedia legutolsónak megjelent oldala az IntoMusic volt, ami eddig már több BETA-t megélt, a háttérben nagyon sok módosítás történt, most végre sikerült stabil és használható weboldalt faragni belőle. Az új weboldal valamivel gyorsabb, szebb Design-el érkezik, több weboldalt támogat, működnek a beállítások, tehát minden alap megy, ami egy zenei oldalhoz kell. Természetesen ezzel még nem állnak le a fejlesztések, hamarosan jönnek a PC-s és mobilos alkalmazások is, újabb oldalak támogatását, és még sok mást is tervezzük. Érdemes szót említeni az alkalmazásokról, melyeket az oldal megújulása utáni pár napban terveztünk kiadni, de csúsztatjuk a megjelenését, mert még több funkciót akarunk beleépíteni: Offline zenementés, Google Drive-ra való feltöltés a programból, több nyelv támogatása sem készült még el, így van még mit csinálni velük. Mindenesetre a weben már elérhető lesz holnaptól az IntoMusic, így érdemes lesz figyelni vadonatúj Facebook oldalunkat!

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}