Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Telefonon újra lesz átlátszó csempe

Bár a tegnap megjelent Windows 10 előzetesben nincsen átlátszó csempe, de a későbbi előzetesek valamelyikében újra meg fog jelenni. A lépés érthető, mert sok felhasználónak jobban tetszik a Windows phone 8.1-ben megjelent csempék háttereként előbukkanó kép, mint az előzetesben fellelhető, kicsit átlátszó csempék mögötti teljes kép. Az információ Joe Belfiore-tól származik, aki egy Tweet-ben közölte mindezt.

Átlátszó csempék 8.1-ben

Másik jó hír, hogy a Januári bemutatón úgy tűnt, a jobbra-balra pöccinthető képernyők eltűnnek a rendszerből, de ez nem igaz, a már most megjelenő előzetesben is látható, hogy ahol van értelme, ott még mindig elérhető, csak esetleg kicsit átalakult, egy fix fejléc jelenik meg, nem csúszik a cím is jobbra - balra, reméljük ez így is fog maradni. Viszont ahol nem volt eddig sem túlságosan sok haszna (beállítások menü két képernyője), ott úgy tűnik, tényleg eltűnt teljesen, de ezt nem is bánjuk, mert egy átlátható menürendszert kapunk helyette.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}