Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Megtudtuk, meg nem is egy új Windows megjelenési idejét [Frissítve]

A Microsoftnál dolgozó Gabriel Aul pontos időpontot adott meg a Windows 10 fejlesztői előzetesének mobilon történő megjelenési időpontjáról. Vagy lehet, hogy új PC-s Build-ról van szó? Mindkét esetben van egy apró probléma, ami nem más, mint hogy rejtvénybe rejtetve érkezett meg az időpont.

 

Tehát a teljes rejtvény: 1316 
Persze lehet a bevezető szöveg is a rejtvényhez tartozik, trükkösebb feladatoknál már láthattunk ilyet, így nem tudjuk, hogy csak a számmal kell-e foglalkozni, vagy a szöveggel is. És vajon mi lehet a megfejtés?? A holnapi nap 16:00-ja?? (02.13 16:00)?? Vagy talán 1316 perc múlva jönne??  Nem, mert  Gabriel Aul már válaszolt is, miszerint eddig nincs helyes megfejtés... 

A lentebb látható megoldással sem érdemes próbálkozni, már ez is ki lett lőve, rossz megoldás...

 

Bár azóta már lehetett jó megoldás, mert az újabb válaszok nem teljesen egyértelműek.

 

Nos mi mindenesetre várjuk a Windows 10-et, bármikor is jön, és várjuk a rejtvény megoldását is!

Szerkesztve:

A Tweet nem írja egyértelműen, hogy a Windows telefonokhoz jövő előzeteséről, vagy egy új PC-s Bulid-ról van-e szó, a telefonos megjelenésre csak a kommentekből következtettünk, így elnézést a nem pontos megfogalmazásért, a cikket átfogalmaztuk, mely már csak a tényleg ismert tényeket tartalmazza.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}