1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Windows
  4. Windows 10 Denim nélkül is fog menni

Windows 10 Denim nélkül is fog menni

Windows

Windows 10 előzetesének telepítési feltételei között nem lesz a Denim megléte, ellentétben a több helyen is felkapott pletykával, így cyan-osok is kipróbálhatják majd a Windows 10 előzetesét. Mindezt onnan tudjuk, hogy a Microsoft-nál dolgozó Gabriel Aul az utóbbi pár napban nagyon aktív Twitter-en és elkezdte megválaszolni a leggyakoribb kérdéseket.

A válasz arra a Tweet-re érkezett, melyben azt vetette fel az egyik felhasználó, hogy még nem jöhet a Windows 10, hiszen a Denim sem érhető el sok telefonra. A válasz pedig az volt, hogy a Windows 10-nek nem lesz szüksége a Denim frissítésre. 

Windows 10-es cikkeink eddig általában azzal fejeződtek be, hogy nem tudjuk mikor jön a Windows 10 mobilos előzetese, de most egy kis logikával arra lehet következtetni, hogy a héten fog kijönni. Joe Belfiore az egyik Tweet-ében azt írta hogy a Windows 10 mobilos előzeteséről ezen a héten fog megjelenni egy videó, Gabriel Aul-tól pedig azt tudjuk hogy hamarosan jönni fog az előzetes egy bemutató videóval együtt. Tehát ha a kettőt összekapcsoljuk, akkor a héten várhatjuk a Windows 10 előzetesét, feltéve persze, ha ugyanarról a videóról van szó.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 +541 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
1 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
Szerintem ez jó dolog, főleg akik lemaradtak róla vagy nem volt kedvük frissíteni :D
2015.02.11 17:51