Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Windows Insider-en keresztül visszafelé is lehet majd frissíteni

Mobilon elérhető Windows Insider alkalmazással nem csak a Windows 10 előzetesét tudjuk majd feltenni, de akár visszafele is tudunk majd frissíteni, ha esetleg vissza a akarnánk térni a 8.1-es rendszerhez. Ennek nyomai látszódnak a telefon elforgatása közben, a háttérben egy választási képernyőre utaló cím tűnik fel, és Twitteren - Hol máshol? - is megerősítették az információt.

Egy pillanatra látszik a következő lépés címe, ha elforgatjuk a telefont

A legtöbb kiszivárgott információt "közlő" közösségi oldalon - tehát a Twitteren - most egy Microsoftnál dolgozó személy, Gabriel Aul írta meg mindezt, ezzel már szinte biztosra vált a több-irányban (legfrissebb 10 előzetes és végleges 8.1) való frissítés lehetősége.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}