1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Windows
  4. Phone Insider más Windows Insider néven!

Phone Insider más Windows Insider néven!

Windows

Két hete jelent meg az áruházban egy Phone Insider nevű App, ami akkor még semmire nem volt jó, még most sem tudunk vele Windows 10 előzetest letölteni, de már reménykeltőbb a helyzet.

Hogy miért? Most már be tudunk lépni Microsoft fiókkal is, bár a belső teszteléshez használt Domain Account is bent maradt. Előzőt könnyen tudjuk használni, csak adjuk meg Micorosft Live ID adatainkat, és már bent is vagyunk az előzetes programban.

Hogy Windows 10 előzes mikor fog megjelenni a programban? Microsoft szerint Februárban, tehát legjobb esetben már holnapután kipróbálhatjuk a rendszert, de a Microsoft általában Szerdánként szokott frissítéseket kiadni, így nagy eséllyel legkorábban 5 nap múlva fog megjönni a már nagyon várt előzetes.

Mindenesetre, amint elérhető lesz egy új Build, mi beszámolunk annak letöltésének és telepítésének menetéről, újdonságairól, így akik nem cserélnék le egy előzetesre a Windows Phone 8.1-üket, azok is megtudhatják, miket hozott az új Windows.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 +540 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
1 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
Hát, akár ma is lehet belőle valami :D (a win10 b9901) is pénteken jelent meg.
2015.01.30 14:58