Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Új fejlesztői program a mobilos Windows 10-hez? [Frissítve]

Úgy tűnik, hogy a jelenlegi developers for preview programot az asztali Windows 10-ből már megismert, Insider program váltja fel, melyhez tartozó mobilos app már letölthető a Windows Phone áruházból, ha rákeresünk a Phone Insider névre, hiszen az alkalmazást történetesen így nevezték el.

Viszont letöltésével még nem kezdhetjük el használni a Windows 10-et a mobilunkon, hiszen az várhatóan leghamarabb Január 21-én jelenhet meg, mikorra is a Microsoft egy Windows 10-es eseményt, sajtótájékoztatót hívott össze, és melyen vélhetően a mobilos Windows 10 mellett újabb előzetes érkezik gépre is, és egy új Modern felületű Office app-ot is kaphatunk. Az esemény természetesen élőben következő lesz az into.hu üzenőfalán.

Sajnos jelenleg nem tudunk arról, hogy hogyan lehetne csatlakozni a programhoz, hogyan lehet megadni a Microsoft belépési adatokat, de amint megtudjuk, megosztjuk olvasóinkkal.

Frissítés: 

Nawzil8 Twitter-oldalán azt írja, hogy a programba való bejelentkezés jelenleg csak a Microsoft belső hálózatáról érhető el, de Január 21-én a programhoz frissítés fog érkezni, és mindenki számára elérhető lesz a program (, és reméljük egyből telepíthető lesz a Windows 10 is).

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}