Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Játékok

World of Tanks – Bemutató

A World of Tanks 2010. októberében került bemutatásra a fehérorosz Wargaming.net által. A regisztrált játékosok száma 70 millió főre tehető világszerte, akik naponta összemérik ügyességüket, stratégiájukat és nem utolsó sorban – szerencséjüket a virtuális harcmezőkön.

A játékban jelenleg 7 nemzet és 5 harckocsitípus érhető el. Elérhető nemzetek: Szovjetunió, Németország, USA, Franciaország, Nagy Britannia, Kína, Japán. Elérhető tanktípusok: könnyű-, közepes-, illetve nehéz harckocsik, páncélvadászok és önjáró lövegek. A statisztikák alapján a legnépszerűbb nemzet a német, a legnépszerűbb harckocsitípus pedig a nehéz tank.

Letöltés

A játékot erről az oldalról, a „Download game” gombra kattintva tudjuk letölteni. A belépéshez azonban létre kell hoznunk egy felhasználói fiókot, amit erre a linkre kattintva tudunk megtenni. A regisztrációhoz meg kell adni néhány alapvető adatot, köztük az e-mail címünket, játékosnevünket (in-game name), valamint a jelszavunkat.

Első élmények

A játék első indításakor az e-mail címünk és jelszavunk megadása után el kell fogadnunk a felhasználási feltételeket, ezután pedig már a garázs fogad minket:
Megjegyzés: a Pz.Kpfw. II Ausf. D tank, valamint az egy napos prémium felhasználói fiók a karácsonyi akció részei voltak

Kattintsunk a „Start” gombra a gyakorló csata indításához, ahol megismerkedhetünk a tankunk irányításának alapjaival.

A gyakorlat befejzése után már készen is állunk az első éles csatánkra! Válasszunk ki egy nekünk tetsző tankot, majd nyomjuk meg a „Battle!” (Csata!) gombot.

Kis várakozás után már be is kerültünk az első csatánkba, ahol bizonyíthatjuk képességeinket!

A csata befejeztével megtekinthetjük a jelentéseket. A jelentések áttekintése után indulhatunk is a következő meccsbe, azonban ne feletkezzünk meg a lőszer, valamint a fogyócikkek újratöltéséről. Ezt a „Service” (Szerviz) gombra kattintva tudjuk megtenni. 

Ajánlott fogyócikkek: kis javítókészlet (Small Repair Kit), kis elsősegély csomag (Small First Aid Kit), kézi tűzoltókészülék (Manual Fire Extinguisher).

A jobb felső sarokban található „Research” (Fejlesztés) gombra kattintva lehetőségünk van fejleszteni a már meglévő tankjainkat, valamint új tankokat is itt fejleszthetünk ki. Az ágyú fejlesztésekor azonban gyakran el kell döntenünk, hogy mit szeretnénk – pontosságot, átütőerőt, vagy nagy sebzést. Mindenki válasszon a saját ízlése szerint.

Remélem, hasznos információkkal szolgáltam a World of Tanks után érdeklődőknek!

Oszd meg másokkal is:
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}