Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Windows Phone - 2014 52. heti alkalmazásajánló

Talán az e heti választék alkalmazások táján kicsit megfogyni látszik, mégis van néhány említésre érdemes új alkalmazás Windows Phone alá. Többek között megjelent egy új Lumia alkalmazás és egy régi retro játék, retro feldolgozásban, mégpedig a Mortal Kombat második verziója. Mindez nem minden, ha szeretnénk Windows-os telefon alatt torrentezni, már megoldható, nem probléma!

Alkalmazások

Lumia Moments

Az alkalmazással a rögzített felvételekből kiemelhetünk egy általunk választott képkockát és elmenthessük azt az önálló képként, akár 4K felbontásban, valamint lehetőség nyílik akciófelvétel létrehozásra is, ami annyit tesz, hogy kiemel például egy embert a képen és a hátteret elhomályosítja így kihangsúlyozva a mozgást.

Az alkalmazás kizárólag Lumia 830, 930 és 1520 készülékekhez érhető el.

Letöltés

wpTorrent

Az alkalmazással szinte bármilyen torrent fájlt képesek vagyunk letölteni telefonunkra. Az alkalmazás kezeli a rendes .torrent kiterjesztéssel rendelkező fájlokat, illetve a magnet linkeket. A letöltési és feltöltési sebességet is be tudjuk állítani, illetve az, hogy hány torrent letöltése/feltöltése fusson egy időben, addig a többi értelemszerűen várakozó listára kerül.

A programban beállíthatunk nekünk tetsző energiagazdálkodási funkciókat, mint például: 10% alatt vagy zárolt képernyőnél, ne fusson a háttérben az alkalmazás, esetleg jelezzen, ha végzett a letöltés. Mindemellett számos egyéb beállítási lehetőség is létezik az alkalmazásban.

Letöltés

Electroinfo

Az alkalmazás az elektronikával foglalkozó felhasználóknak nagyon hasznos lehet, hisz itt nem csak kalkulálni lehet ellenállásokat (színek, mérték), hanem számos kábel elkészítését, bekötését is megnézhetjük (például: USB, Parallel, Midi, S-video, VGA, Serial Port, Fireware, PS/2, Ethernet, Registered Jack). Ha ez mind nem lenne elég számunkra, létezik benne egy harmadik rész is, amiben megnézhetjük a számolásokat, képleteket.

Letöltés

 

Játékok

Mortal Kombat 2

Szerintem mindenki tudja mi az a „Mortal Kombat”, hát aki nem tudná egy verekedős játék, melynek magyar neve „Halálos Küzdelem”. Először 1992-ben jelent meg egy játékgépen, ami rettentő nagy sikernek örvendett. Szinte minden rendszer alá portolva lett egy széria és sok „kalózváltozat”, finoman fogalmazva, harmadik féltől származó verzió készült eme játékból.

Igazából ez a konkrét játék a régi „képkockás” retro játékot hozza vissza, óriási grafikát ne várjunk, teljesen játékgép féle felépítése van.

Letöltés

Mini Golf Club

Bár még elég fiatal játék, tehát gyerekcipőben van, mégis érdemes megemlítenem, hisz a fejlesztő ugyancsak Magyar, pontosabban Gubics Zoltán. Nagyon szép minimalista Golf játék, mely nem az óriási effektekre épül, hanem a valódi játékélményre.

Persze még vannak bugok, de ez egy első verziós ingyenes játéktól érthető. A játék több, mint 50 pályát tartalmaz, melyek közül tetszés szerint választhatunk.

Letöltés

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}