Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Lehet, hogy nem lesz Windows Phone 8.1 Update 2

Számos portál November végére várta a következő nagyobb Windows Phone frissítés előzetesét, mely számos újdonságot hozott volna, viszont a várt esemény elmaradt. Ez nem minden, hisz karácsony előtti napokra számítottak, hogy arra érkezik a következő update 2-es előzetes csomag, de mind hiába. WindowsCental (korábban WPCentral) és VERGE szerint nem valószínű, hogy jön a Windows Phone 8.1 Update 2, mivel nyakunkon a Windows 10 és eddig nem is érkezett meg.

A Windows 10 mobilra tervezett előzetese várhatóan április első hetében jelenik meg, majd a végleges várhatóan augusztus végén válik elérhetővé a partnereknek és novemberben pedig a fogyasztóké lehet a csomag.

Viszont érdemes megemlíteni, hogy 2015 január 6-9 lesz a CES, ahol előfordulhat, hogy a Microsoft mégis bemutatja a Windows Phone 8.1 Update 2-t egy új készüléken, amit már saját brenddel dob piacra „Microsoft Mobile” néven.

Reméljük, hogy kapunk még egy nagyobb frissítést és utána jöhet az igazi nagy csomag, a Windows 10! :)

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}