Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Blogok

Windows Phone - 2014 51. heti alkalmazásajánló

Windows
0 0

Mivel sajnos még számos fejlesztő nem portol alkalmazást Windows Phone alá, így érdemes megemlítenem, hogy az adott héten milyen alkalmazások jelentek meg, melyeket érdemes használni vagy legalábbis beszélni róla.

A héten néhány olyan alkalmazás és játék jelent meg, melyről érdemes szót ejteni, hisz mi sem gondoltuk volna még akkoriban, hogy ezeket a játékokat alkalmazásokat is portolni fogják eme mobilos operációs rendszerre. Mindemellett újabb Nokia (Microsoft) alkalmazás is érkezett.

Programok

Lumia Gestures Beta

A Gestures olyan más platformokon régóta megszokott funkciókat hoz el, mint például:

  • hívás fogadása a készülék fülhöz történő emelésével,
  • némítás ha telefonbeszélgetés közben a készüléket kijelzővel lefelé lerakjuk egy egyenes felületre,
  • kihangosítás ha a mobilt kijelzővel felfelé nézve rakjuk le egyenes felületre – szintén telefonbeszélgetés közben,
  • csengőhang-némítás amennyiben a telefont kijelzővel lefelé fordítjuk.

Hozzá kell tennem, hogy a Lumia 530, 630, 635 közelségérzékelő hiányában sajnos nem használható ki minden funkció a programban!

Letöltés

 

Navmii

A Navmii egy navigációs alkalmazás, mely az OpenStreetMap térképeit használja, melynek érdekessége, hogy csak a felhasználók bővítik. Ez néha több frissítést is eredményezhet, de ennek ellenére képes az alkalmazás offline módban is működni, így kímélve az értékes adatforgalmi keretünket.

Néhány fontosabb funkció még:

  • Hangalapú navigáció
  • Gyors útvonaltervezés
  • Automatikus újratervezés
  • Offline és online címkeresés
  • Navigálás irányítószám, város, utca vagy érdekes hely (POI) alapján
  • Integrált Google utcanézet

Bár igazából, amit tud a Navmii azt tudja a HERE Maps is, de szép látni, hogy kiváló alkalmazásokkal kezd bővülni a Windows Phone Áruház.

Letöltés

 

MEGA

Megjelent a hivatalos MEGA alkalmazás Windows Phone alá. Elég sokat kellett várnunk ahhoz, hogy végre „mi” is megkapjuk eme szoftvert. Maga a program teljesen kihasználható, le – feltölthetünk, új mappákat hozhatunk létre tárhelyünkön, mozgathatunk fájlokat, stb.

Letöltés

 

Játékok

Angry Birds Stella

Az Angry Birds Stella a klasszikus Angry Birds játékok példáját követi, azaz csúzlival kell a madarakat a malacokra lőni. A játékban 120 pályát teljesíthetünk, melyek mindegyike a lombkoronák között játszódik az Arany szigeten, a malacok vezére ezúttal nem a malac király, hanem egy madár, Gale a gonosz hercegnő, aki ellopta Stelláék fényképalbumát, és tönkre akarja tenni az Arany szigetet.

Letöltés

 

Minecraft

Mind Androidon, iOS-en és PC-n nagyon kedvelt a Minecraft, mely immár a Microsoft tulajdonában van, ideje volt, hogy megjelenjen a Windows Phone a platformon is, ahonnan kb. ugyanannyiért lehet megvásárolni, mint az egyéb áruházakból (Play Store, Apple Store).

Tehát Windows Phone-on is élvezhetjük a kockák rakosgatását Survival és Creative, valamin többjátékos módban. Mindezt 1600 forintért!

Letöltés

 

Family Guy: The Quest for Stuff

Androidra és iOS rendszerekre már április eleje óta elérhető a játék, mely végre tegnap megjelent a 3. nagyobb mobilos platform alá is. A játék ingyenesen letölthető és használható, illetve arról szól, hogy újjá kell épülnünk a Peter Griffin által elpusztított Quahog-t.

Figyelem a játékhoz 1GB Ram szükséges!

Letöltés

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix .NetDEV, PHP Engineer, Designer.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}