Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Blog

A megfogyott cikkek oka

Elég régen írtam cikket, így már azt sem tudom, hogyan kezdjem. Bár bevallom, egyelőre nem tudom, mit hova tegyek, annyi dolgom van. Október óta számos váratlan dolgom akadt, amire nem számítottam, vagyis valamilyen szinten, de nem ennyire. Számos lényeges cikk maradt el, mint például a Nokia Lumia 930 és az egy hetes élményem, Windows 10 Technical Preview – A harmadik frissítés és még sorolhatnám.

Bár lehet, nem tudjátok, éppen ebben az évben vizsgázok, mint technikus (Mechatronika) és ez ugye számos ágat vesz magába, mint például a gépészetet, elektronikát és informatikát. Ezek az ágak igen mélyre nyúlnak és az elmúlt 4-5 évben az információáradat elmaradt mind a két oldalról, tehát én sem foglalkoztam vele annyira, megmondom az őszintét, viszont az oktatók felől sem kaptam meg azokat az előkészülettel kapcsolatos anyagokat, információkat, amelyek majd kelleni fognak nekem május-júniusi vizsgán.

Mivel én áldozatul estem a komplex vizsgának, így eléggé nehéz feladat vár rám a korábbi évekhez képest.

No, de mit foglal magába a komplex vizsga?

Régebben 2004 előtt is ez volt, míg be nem vezették a modul nélküli vizsgákat. A kopmlex annyit foglal magába, hogy minden modulban teljesíteni kell minimum 51%-ot, ami nem is lenne gond, viszont minden tételből van egy pici és a gyakorlati vizsgán is kelleni fog minden eddigi megszerzett „tudás”, ráadásul csak 5 óra fog rendelkezésemre állni.

Ez nem minden, hisz most már nem az oktató fog minket vizsgáztatni, hanem egy kihelyezett vizsgabiztos, aminek én sem és az oktató sem örül, hisz tanít minket és ő csak nézi, hogy minket, hogyan fognak megfogni, az értelmetlen rizsákkal a biztosok. Na, már persze ha értenek hozzá.

Beadtam a jelentkezésem Gépész mérnök szakra és egyelőre úgy tűnik, jó eséllyel indulok (nagyon remélem siker lesz..), így még jobban koncentrálnom kell a „dolgokra”, nehogy ezt elbukjam.

Ezzel mind azt szeretném mondani, hogy mostanában gépészettel, elektronikával és természetesen, ahogy eddig is informatikával foglalkozó cikkekkel jövök. Mivel számos tételt és anyagot kell kidolgoznom, kis idő alatt, így sosem baj, ha előttem van, illetve, aki erre a technikusi részre szeretne majd jönni 8. osztály után, annak itt egy kis előleg, hogy miről is lesz szó, mit kell tudni.

Ez az időszak körülbelül június végéig tart, viszont örülnénk, ha addig is velünk tartanátok! Köszönjük :)

*A fent látható ikonkép csak illusztráció!
bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}