1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Windows
  4. Jön a VLC telefora is! [Frissítve]

Jön a VLC telefora is! [Frissítve]

Windows

Hamarosan elérhetővé válhat a már rég óta ígért VLC médialejátszó program, Windows Phone platformra is, miután végre a Windows 8 rendszerre elkészült programot sikerült portolni mobilra is, így elhárult az utolsó akadály is a program megjelenése elől. A program kiadását már nyár óta folyamatosan halasztották egy technikai hibára hivatkozva, de egy November 14.-ei Twitter psot-ban a VideoLan már az áruházba való sikeres feltöltésről szóló értesítésről közölt képet:

Ezek után már várható volt, hogy hamarosan elindul a tesztprogram, amire a mai napig kellett várni, és már fel is lehetett iratkozni a tesztelésre. Igen, csak lehetett, ugyanis csak a leggyorsabb 10.000 ember jelentését fogadták el, egy Windows Phone áruházi tesztelési korlátozásra hivatkozva, azt nem lehet tudni hogy a tesztelők mikor kapják meg a programot, és hogy nekünk, akik kimarattak belőle még mennyit kell várni, de már nem tarthat sokáig!

VLC Windows 8Ilyen a VLC Windows 8-on Forrás: softpedia

Nos, annyi biztos, hogy a program a Windows 8-on futó kiadás "mobilos klónja" lesz, hasonló funkciók lesznek elérhetőek, és megjelenés is hasonlítani fog, csak mobilra szabott lesz. 


Képernyőkép a Windows Phone-s VLC-ből

A program egyébként a 13. támogatott platform lesz, a Windows, OS/x, Linuxok (amiket egynek számoltam), az Android, az iOS, és több, kevésbé népszerű rendszer után. 

Frissítés: A tesztre sikeresen feliratkozók elméletileg még ma megkapják a program BÉTA változatát.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 +541 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
0 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!