Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Blog

Hard Disk Sentinel 4.40 Pro ingyen!

A Hard Disk Sentinel egy merevlemez ellenőrző és felügyelő alkalmazás, melynek célja a merevlemez problémák és teljesítmény csökkenés felderítése, várható meghibásodás előrejelzése és megelőzése. A merevlemez állapotát a lehető legrészletesebben kijelzi és átfogó szöveges értékelést készít. Számos listázási, riasztási és teszt funkció gondoskodik a maximális adatbiztonságról.

A minap a TopWareSale.com weboldalnak köszönhetően ingyen juthatunk a HDS 4.40 verziójához, melyet 2015 December 31-ig teljesen kihasználhatunk.

1. Lépés: Nyissuk meg a következő oldalt: http://www.hdsentinel.com/registration-topwaresale.php

2. Lépés: Töltsük ki az adatokat megfelelően. Név „Your name”, Email cím „E-mail address”.

A kitöltés után kattintsunk a „Get Hard Disk Sentinel Pro” gombra.

Ezt követően, ha a két szövegmezőt jól töltöttük ki, akkor kapunk egy szöveget, melynek tartalma: „Registration details sent. The e-mail with the link to the installation package sent. Please check your mailbox for the e-mail with the details about how to download and install Hard Disk Sentinel Professional.” , tehát a regisztráció sikeresen megtörtént és a megadott email címre megküldik a további teendőket, azaz a letöltési linket (csomagot).

Az email néhány percen belül megérkezhet.

3. Lépés: Kapunk egy emailt, mely leírja mindazt, amit fentebb írtam, természetesen nem magyarul és tartalmazni fog egy linket, ami számunkra kell, mégpedig:

http://www.harddisksentinel.com/license/hdsentinel_pro_topwaresale_440.zip

Ezt töltsük le és telepítsük fel. Nem kell külön aktiválni, telepítés után aktiválja saját magát.

Fontos tudni, hogy a programot frissíteni ezzel a kulccsal nem lehet!

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}