Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Blog

Advanced SystemCare Ultimate 7 ingyen 6 hónapra

Az IObit Advanced SystemCare egy komplett segédeszköz a mindennapokra, mely tartalmaz szinte mindenféle lemezkarbantartó és egyéb víruseltávolító programot. Megnézhetjük, illetve takaríthatjuk a visszamaradt fájlokat, böngésző előzményeket, miniatűr thumb ikonokat, automatikusan induló programokat, stb.

A program kompatibilis Windows Vista, 7, 8, 8.1 és 10 Technical Preview rendszerrel. A lentebb megadott kulcs az Ultimate 7.1 verzióhoz lehet felhasználni, viszont frissíthető újabb verzióra a program. Az Ultimate verziót teljesen ki tudjuk használni, nincsenek korlátozások és egyéb reklámfelületek, beállítási korlátozások.

Most 6 hónapra, pontosabban 2014 Április 14-ig tudjuk használni a következő lépésekkel.

1. Lépés: Töltsük le a programot. Letöltés (61.5 MB)

2. Lépés: Telepítsük és miután a program megnyitja a kezelőfelületet, menjünk az "Aktiválás most" gombra (ha nem állítottuk át magyar nyelvűre, akkor "Activate Now").

A megjelenő ablakon a "Már van egy licence kód" linkre menjünk. Egy újabb ablakot fogunk kapni.

Illesszük be a kulcsot, mégpedig a követketőt: 7FAC5-4AB1D-FFC7F-5CFD6

A Regisztrációra kattintva a program feldob nekünk egy ablakot, miszerint sikeresen aktiválva lett.

 

A licenszkezelőben meg tudjuk nézni, hogy az aktiválás meddig érvényes!

Figyelem! A megadott kulcsot, otthon csak egy gépen szabad felhasználni. Nem szabad terjeszteni pénzért. Hozzá kell tenni, hogy a kulcsot felhasználva nincs 0-24 szupport, tehát ha valami van, akkor az iObit-től nem kérhetünk segítséget, legalábbis ingyen nem.

Forrás: http://www.comss.info/

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}