Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Blog

Crash Time 2 Steam kulcs ingyen

A Crash Time a Cobra 11 egyik legismertebb játékbeli feldolgozása. Bár a Crash Time második változata nagyon jóra sikeredett, az adott évben (2009) még mindig nagy sikernek örvend, hisz számos ember vásárolja meg még napjainkban is a Steam áruházból.

Aki nem ismerné, a játékban annyi a feladatunk, hogy különböző akciókban, autós üldözésekben vegyünk részt és ezt minél gyorsabban és minél látványosabban tegyük meg.

A játékban számos pálya érhető el, igazából nem kell vért izzadni egy pálya végig viteléhez, viszont jól meg kell küzdenünk a végkifejletért, hogy a következő szint és/vagy pálya elérhető legyen.

A rengeteg vásárlás és a jó üzlet örömére a Bundle Stars egy akció keretében ingyen osztogatja a játékhoz való egyedi steam kulcsokat.

Az ingyenes Crash Time 2 Steam kulcs megszerzésének menete:

1. Lépés: Látogassunk el a következő oldalra: http://woobox.com/jo2i8d vagy menjünk a cikk aljára a beágyazáshoz!

2. Lépés: Lájkoljuk a facebook oldalt, ami a fentebb linkelt oldalon található

3. Lépés: Kövessük Twitteren a @vg247 és @Meridian4 felhasználókat. (ezt is a fentebb linkelt oldalon végezzük el)

4. Lépés: Adjuk meg az email címet és kattintsunk a „Get your Steam key” gombra.

Ha szeretnénk az akciókról emailt kapni, akkor pipáljuk ki a „Get the Bundle Stars email for new Steam bundles and Steam key giveaways. We won't share your email with anyone else.” jelölőnégyzetet.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}