Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Windows 10 TP - Metro felület elővarázsolása

A Windows 10 Technikai előzetese tegnap előtt, kedden került bemutatásra, majd rá egy napra, azaz szerdán vált letölthetővé. A Microsoft számos ponton módosított a rendszeren, felület és stabilitás terén. Bár a bemutatón kevésbé volt szó a Metro felületről, ezt az tükrözi, hogy a rendszerben is igen háttérbe szorult ez a felület is, viszont vissza lehet varázsolni.

Igaz sokakat elborzongtat maga a Metro/Modern felület, de vannak igazi fanatikusok, akik szívesen használják. Nem kell megszabadulni a Windows 10 Technikai előzetesétől, hisz azon belül is még elővarázsolható a Modern felület, szinte pillanatok alatt.

1. Lépés

Kattintsunk jobb klikkel a tálcára, majd válasszuk ki a „Properties” (Tulajdonságok) lehetőséget.

2. Lépés

Ezt követően kapunk egy ablakot, ahol a „Start menu” menüpont alá kell navigálnunk. Azon belül pipáljuk ki a „Use the Start menu instead of the Start screen” pontot és kattintsunk az „Apply” gombra, mellyel véglegesítjük beállításainkat.

3. Lépés

Az „Apply”-ra való kattintás után megjelenik egy ablak, mely azt kéri tőlünk, hogy kijelentkezzen a felhasználói fiókból a beállítás véglegesítése miatt.

A „Sign out and change settings”-re menjünk és várjuk meg, amíg sikeresen kijelentkezik a rendszer a felhasználói fiókból, majd jelentkezzünk be és újra használhatóvá válik a csempés felület.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}