Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Itt a Lumia Denim

Tegnap bejelentésre került a Lumia telefonok legújabb frissítése, amely a Denim nevet viseli. A frissítést elsőként a 830 ,930 és az 1520-as modellek fogják megkapni, és magával hozza a Windows Phone 8.1 első frissítését is. A Denim megérkezése, ha nem is volt váratlan, de elég érdekes, hiszen a fejlesztői előzetesben részt vevők még a Cyan-t se akpták meg, de reméljük most már egyből Balck-ról lehet majd Denim-re frissíteni, emellyel a már ismert Cyan újdonságait is megkapják a Denim új dolgain kívül a már 8.1 Update 1-et futtató telefonok, melyek nem másak mint a következőek: 

Nokia szoftverek mostantól Lumia néven érhetőek el! Nokia camera, Nokia Creative Studio, Nokia Cinemagraph és a többieket úgy hogy most már Lumia Camera, Lumia Creative Studio, Lumia Cinemagraph néven kell keresni az alkalmazás-listában!

Ha már az alkalmazásoknál tartunk, emeljük ki a Lumia Camera-t, mely még gyorsabb lesz, és több telefonon új funkciókat is hoz, mint amilyen a Moment Capture is, mely annyit tesz, hogy a kameragombot nyomva elindíthatunk egy felvételt 24 képkocka/másodperces sebességgel, majd az egyes képkockákat kivághatjuk a filmből, és tényleges képként menthetünk el. A Rich Capture-vel még egyszerűbb a fotózás, ráadásul a kép beállításait utólag is módosíthatjuk, és az ehhez társuló új képjavító-algoritmussal sötétben is szebb képeket fogunk tudni csinálni. 

Mindezek mellé jönnek még az apró javítások, amik segítenek a szoftver és a hadver megfelelő együttműködésében, és még emellett is van újdonság, ami nem más mint a WIndows Phone 8.1 első frissítésének végleges kiadása is ezzel a csomaggal érkezik az élő-mappákkal, risztások apró finomhangolási lehetőségével, mely segítségével már a szundi diejét is beállíthatjuk, és a még több nyelven - de magyarul nem - beszélő Cortona-val fog minket ellátni. 

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}