Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Végre itt az új zenék app!

A most érkező frissítésel már nem csak egy szép, hanem egy gyors és használható zenelejátszót kapunk, végre olyan ez az alkalmazás, amilyen kellett volna legyen. Emlékezhetünk arra, hogy a harmadik frissítés hogyan tette rendbe a megjelenést, a negyedik és az ötödik csak szükséges funkciókat hoztak vissza, általában több hibát hoztak, mint amennyit javítottak. Vszont a mostani már minden tekintetben jó lejátszót hozott nekünk, nem elég, hogy javítottak egy csomó hibát, az app minimum olyan gyorsan indul, mint a 8.0-s társa, ás emellé még élőcsempét is kapunk!

 

Nézzük a hivatalos listát:

  •  oldalbetöltési idő javítva
  •  kevesebb memóriát használ (eddig ha megnyitottad, akkor Lumia 520 alatt rendszerint leálltak a percenként firrsülő élőcsempék, most még ilyennel nem találkoztam)
  •  duplázódó lejátszási listák kezelése / javítása
  •  Legutóbb játszott rész javítások
  •  általános hibajavítások
  •  élőcsempe

 

Bár a lista is hosszú, gyakorlatban ez tulajdonképpen csak az élőcsempét hozza el, a többi csak hibajavítás, ami végre használhatóvá teszi az alkalazást. Frissíteni a Windows Phone 8.1 áruházából lehet, illetve automatikusan frissülni fog.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}