Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

WZor pörög, újabb számtalan információ adag a Windows 9-ről

Egyszerűen kijelenthetem, hogy nem telik el nap anélkül, hogy ne szivárogna ki valamilyen információ a Windows 9-ről a Microsoft háza táján. Egyszerűen ez jó nekünk, viszont jobban örülnék egy kézzel fogható „bizonyítéknak”. Na, de kanyarodjunk vissza. WZor-nak mindig megbízható forrási vannak, voltak, így igazából hihetünk a szivárogtatásainak.

$20 Windows 9 licensz

Ha van egy korábbi Windows licensz kulcsod, azt feltüntetve tudod megvásárolni $20 (5000Ft körülbelül) a Windows 9 RTM licenszet.

Windows 8.1 felhasználók ingyen frissíthetnek

WZor szerint, nem kizárt, hogy idáig is elmegy a Microsoft, amiatt, hogy még többen használják az új operációs rendszert.

ARM processzorokat támogató verzió

Windows 9 RT-ből lesz olyan ISO is mely kifejezetten ARM processzorokat fogja támogatni. Így lehet pár éven belül Android vetélytárs lehet a tablet piacon.

Csak Windows 9 Enterprise Technical Preview lesz asztalra

Pár órája WZor ezt az információt megerősítette, tehát PRO verzió nem lesz előzetesből, természetesen RTM verziónál valószínű, hogy készen lesz a Pro verzió is.

3D és UHD TV-k támogatása

Ez egy óriási lépés. Arra kíváncsi leszek, hogyan oldották meg a 3D tévék támogatását, talán életre kel a Windows-unk?

Biztonsági mentés felhőbe

Ez nem újdonság, viszont a rendszer-visszaállítással is kapcsolatban lesz. Előfordulhat, hogy teljes biztonsági mentéseket tud majd készíteni nekünk felhőbe, így megkímélve mondjuk az SSD meghajtókat.

 

Forrás: https://twitter.com/WZorNET

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}