Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Pár szó a Windows Phone 8.1 Zene appjáról

A Windows Phone 8.1-el érkező új Zene app-ot sok kritika éri, lassúsága és hibái miatt, és sokak szerint nem kellett volna lecserélni a régit. Viszont, aki csak egy kicsit pozitívan áll az új lejátszóhoz, megláthatja miért volt erre szükség. Nos nézzük is ezeket a dolgokat, és tisztázzuk.

Először is mért lett áruházas alkalmazás? - Több frissítés tudjon rá érkezni, és ne csak a rendszerrel együtt tudjon új verziót elérhetővé tenni. Ezzel együtt egy csomó újdonság is jött hozzá - az hogy szebb lett, az még lehet kevés újdonság, de vannak jól kezelhető lejátszási listák, tekerősáv, vaw  támogatottság, és ki tudja, hogy mi fog még hozzá érkezni. Mivel az alaklmazás a legfrissebb Windows Phone-s alkalmazás lehet, ezért érthetőek a hibái - Windows Phone 8.1-ben bentmaradt régi lejátszó bizonyítja, hogy a Microsoft az utolsó pillanatig gondolgozott rajta, hogy kiadja-e az új lejátszót. Végül kiadta, és jól döntött, ennek eredménye a már most is elérhető újdonságok, és az xBox music oldalán elérhető uservoice részben elfogadott lehetőségek . ezekből megtudható, hogy hamarosan lesz Élő-csempe, talán módosíthatóak lesznek a számok Meta-dattai, változtatható a programból az albumkép, szinkronizálhatnak egymással a különböző eszközökön futó xBox Music alkalmazások, és akár zeneszövegeket is meg fog majd tudni jeleníteni a későbbiekben.

Bár egyértelmű igenlő választ csak az Élőcsempe-támogatásra adtak a Microsoft.résézről, de az itt felsorolt pár példa alatt is pozitív Microsoftos visszajelzés van. Aki meg ezek után is egy nem túl szép, funkciószegény zenelejátszót akar hazsnálni, az még mindig használhatja egy egyszerű trükk segítségével: Csak ezt az alaklamzást kell telepíteni hozzá!

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}