Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

A Windows Threshold miért 9?

Szeptember 30-án érkezik a Windows 9 - olvasható szinte az összes nagyobb hírportálon, és az informatikai lapokon. Az állítás egyetlen hibája, hogy a Windows 8 utódját, amit a Microsoft Threshold kódnév alatt fejleszt, a kiszivárgott adatok szerint csak 2010-ben, vagy még később kezdték el fejleszteni. Akkor honnan ered a Windows 9 név? Nagy eséllyel a 7, majd a 8 után egyértelműen következett a rendszer neve, de érdekesség egy 2012-ből - állítólagosan - Microsoft alkalmazott által írt levél (LinkedIn üzenet), ahol szintén a Windows 9 név szerepel. Lehet a Microsoft is túl egyértelműnek találta azt hogy a 7 és 8 után, csakis a 9 következhet?

Ezek után a kérdés az, hogy a Microsoft a Threshold kódnév alatt futó projektnek milyen nevet fog adni, hallgat a híroldalakra, vagy inkább a Windows 95-el elkezdett - bár a Me, Xp és Vista rendszerekkel  megszakított - elnevezési módot fogja választani, és a fejlesztés megkezdésének dátumát használja-e. Mindenesetre az új rendszer előzetese Szeptember 30-án érkezik az új Start Menüvel.

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}