Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Vélhetően hamisak a Lumia 830-ról kiszivárgott képek

A napokban rengeteg it/tech oldal publikált a Nokia Lumia 830-cal kapcsolatban információkat és kiszivárgott képeket, melyen elvileg az említett készülék látható.

Viszont nekem valami nagyon a szememet szúrta a képet nézve és kellett legalább 20-30 perc mire megtaláltam azt a hibát, ami miatt majdnem dobtam egy hátast.

Nos, a képet megnézve a telefon alján látható, egy hardveres és felette egy szoftveres menüsor. Ez természetesen nem teljesen azt jelenti, hogy nem fog megjelenni a 830, mert ha ennyire felkapott hír, akkor valahonnan biztos forrásból jött belsős információ, hogy létezik, no de tényleg így nézne ki?

Azt majd a jövőben megtudjuk, hisz csak találgatni lehet, mivel nem kizárt, hogy a hátteret csak belevágták, viszont ez nem azt jelenti, hogy teljesen kizárom azt a lehetőséget miszerint hamis lenne a kép.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}