Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

A Cyan frissítéssel bírják legtovább a Lumia telefonok

A Nokia legutolsó Cyan névre keresztelt frissítésével bírják a Lumia telefonok a legtöbb ideig egy töltéssel, legalább is ez derül ki a allaboutwindowsphone.com tesztjéből. A Lumiakra érkező frisítést, amely a Windows Phone 8.1-el érkezik egy 1020-as sorszámot vielő típuson tesztelték. A teszt keretében a telefon "nem csinált semmit", csak a háttérfolyamatok futottak: Ment a Wi-Fi kapcsolat, fogadta a hívásokat, SMS-eket, tehát amit egy "nem használt" telefontól megszokhattunk. A teszt eredménye a képen látható:

kép forrása: allaboutwindowsphone.com

Természetesen a teszt nem mérte a telefon akkumulátorának tényleges állapotát, a grafikonon az operációs rendszer álltal kiírt érték szerepel, és mivel cak egy bizonyos tipusú készülék vett részt a tesztben, így a többi Lumia-telefonon lehetnek eltérések. 

A tény, hogy a Cyan és a Windows Phone 8.1 kezeli legjobban az akkumulátort egyépként elég érdekes annak tényében, hogy az első fejleszői előzetesnél pont az akkumulátor rossz kihasználtságára volt a legtöbb panasz (na meg a zenelejátszóra). A teszt később új telefonokkal is kibővűlt, ahol bekerült az  Galaxy Note II Android rendszerrel,  iPhone 4S iOS 7 rendszerrel és egy Symbian Belle rendszerű telefon is. A teszt akkor már így néz ki:

kép forrása: allaboutwindowsphone.com

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}