Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Linux

Legyen a te háttered alapértelmezett az Ubuntu 14.10-ben

Az Ubuntu már klasszikusan a felhasználókra bízza az alapértelmezett háttérképek elkészítését, ez így van a következő verziónál is. Ha te is szeretnél képet készíteni, legyen az fotó vagy grafika, akkor itt a te időd! Nincs más dolgod, mint kiválasztanod a legjobb két képedet, és feltölteni erre az oldalra, ahol az eddig beküldött munkákat is meg tudod tekinteni. 

Alapvető irányelvek:

  • Legyen egyszerű (ne használj túl sok színt, formát, stb)
  • Használj egy fókuszpontot (ez legyen az a rész, amit ki akarsz emelni)
  • Illeszkedjen a(z) Unity felület elemeihez
  • A kép felbontása minimum 2560 x 1600 legyen

Képed beküldését 2014 augusztus 29. 17:00-ig (GMT 18:00-ig) tudod megtenni. A nyertes képek Szeptember 9-én kerülnek ki.

Még lehetőséged van a GNOME hasonló kezdeményezésébe is részt venni, ők Augusztus 15-ig várják a képeket.

Az Ubuntu 14.04 egyébként október 23-án jelenik meg, de augusztus 28-án már a Béta 1-et, szeptember 25-én a Final Beta-t, illetve október 16-án már az RC-t tesztelhetjük. 

 

Forrás: omgubuntu

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}